Vrijwilligerswaardering voor Sieneke

Dinsdagochtend 6 februari bezorgde Wijkmanager Martine Koppe een “Zaanse Vrijwilligerswaardering” bij gymjuf Sieneke Vos. Sieneke geeft al zo’n 15 jaar op dinsdagochtend als vrijwilligster gymles aan een groep van ongeveer 20 vrouwen. De groep is hecht, men deelt lief en leed met elkaar en gaat ook wel eens samen op stap.
Sieneke heeft aangegeven graag te willen stoppen met lesgeven. We zijn daarom op zoek naar een vervang(st)er. Heeft u belangstelling of kent u iemand? Neem dan contact op met De Bovenkruier en vraag naar Mariette Klaren.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.