Alle Jaren Tellen

Het is belangrijk om, als je wat ouder wordt, op tijd te beginnen met het leggen van contacten en het meedoen aan activiteiten. Ouderen blijven langer zelfstandig wonen en om te voorkomen dat je eenzaam wordt kun je het beste als je nog fit bent starten met nieuwe bezigheden.
De Bovenkruier biedt op dinsdag en donderdag seniorenactiviteiten aan die u als afzonderlijke activiteit kunt bezoeken, maar ook kunt combineren, waardoor u een hele dag bezig bent. Kijk voor meer informatie onder het kopje “alle jaren tellen” op onze website of neem contact op met Harry Jonker in De Bovenkruier, 075-6154553

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.