De Tijdmachine komt naar De Bovenkruier!

Van maandag 1 t/m donderdag 4 oktober staat er een heuse tijdmachine in De Bovenkruier.

Het openingsfeest is op maandag 1 oktober van 14.00 tot 15.30 uur in buurthuis De Bovenkruier. De toegang is gratis, u bent van harte welkom!

Wij willen u uitnodigen om een reisje te komen maken in De Tijdmachine! De Tijdmachine is een woonkamer in de stijl van de jaren 60 met eromheen een keuken, filmzaal en dancing. U kunt uw favoriete plaat draaien, koffie malen in een ouderwetse koffiemolen of het polygoonjournaal bekijken. De Tijdmachine komt te staan in buurtcentrum De Bovenkruier, Drielse Wetering 49 en in zorgcentrum Nieuw Groenland.

Iedereen is welkom voor een kijkje in het verleden. Met de bezoekers van 65 jaar en ouder willen we graag in gesprek gaan. We halen herinneringen op en hopen zo een beeld te krijgen wat u mist aan activiteiten in de wijk. Met de vragen en ideeën kunnen we dan gezamenlijk aan de slag!

Bent u zelf nog geen 65 jaar oud, maar kent u iemand in de wijk die dat wel is, neem hem of haar dan mee. Tussen 10.00 en 16.00 uur staat de koffie klaar!

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met het Sociaal Wijkteam (088-2001072), buurtcentrum De Bovenkruier (075-6154553), zorgcentrum Nieuw Groenland (075-6352051) of neem een kijkje op: www.stichtingdetijdmachine.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.