Margriet Eshuijs Popkoor

Het Margriet Eshuijs PopKoor is opgericht in het voorjaar van 2016 door Margriet Eshuijs.

Vanaf 2017 repeteert het koor in de ruimtes van de Bovenkruier in ‘t Kalf.

Medio 2022 heeft Margriet, vanwege haar ziek zijn, helaas haar werkzaamheden moeten overdragen aan Stichting Margriet Eshuijs PopKoor.   De muzikale begeleiding van het koor is sindsdien in handen van zangdocente en dirigente Jerney Molenaar.

Het Margriet Eshuijs PopKoor repeteert wekelijks op de woensdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur. Schoolvakanties uitgesloten. 

Tijdens de repetities wordt gewerkt aan ademhalings- en stem-technieken, samenzang, klankkleur, uitspraak en zangtechniek.

Het koor organiseert minimaal tweemaal per jaar een optreden.

Begin februari is dat een “Winterpresentatie” op een mooie locatie ergens in de Zaanstreek.  Vervolgens is er begin juli het gezellige, festivalachtige “A lovely afternoon in the Parc” in het Wilhelminapark te Wormerveer.

Het koor zet zich daarnaast graag in voor het goede doel en is uiteraard ook te boeken.

Inmiddels heeft het koor een breed repertoire aan popmuziek opgebouwd, alle nummers zijn gearrangeerd door Margriet Eshuijs.

Na haar overlijden worden de nummers, op verzoek van Margriet, gearrangeerd door Co Vergouwen. Zo behoudt het koor zijn eigen ‘sound en stijl’.

Op dit moment hebben wij een ledenstop. Mocht het zo zijn dat we weer nieuwe leden kunnen gebruiken, dan laten we dit weten via onze sociale media en onze website.

Wil je iets organiseren of zou je de medewerking of samenwerking met ons koor leuk vinden? Of heb je behoefte aan andere informatie?

Neem dan vooral contact op!

Dit kan via een contact formulier op onze website: www.margrieteshuijspopkoor.nl

of een mail te sturen naar Margrieteshuijspopkoor@gmail.com.

Daarnaast zijn we ook te vinden op Facebook, Instagram en Youtube.

Margriet Eshuijs PopKoor: Something inside so strong.https://youtu.be/rjB7rFR_-z4?si=W2tiHKFHr6MPOAby