Informatiemiddagen

Op donderdag 16 februari organiseerde het buurtcentrum, samen met het Sociaal Wijkteam, RIBW en Odion een informatiemiddag over Veiligheid in en om het huis. Wat kun je doen om je huis veilig te maken? Wat kun je doen om te voorkomen dat je slachtoffer wordt van oplichting of onfrisse verkooppraktijken? De wijkagent en iemand van de brandweer hebben informatie gegeven en vragen beantwoord. Het was een geslaagde, informatieve middag, voor alle aanwezigen lag er na afloop een rookmelder klaar!

Heeft u een onderwerp waar u ook eens een middag over zou willen praten of meer informatie over krijgen? Geef het dan aan ons door!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.