Themamiddag mei: Financiële zelfredzaamheid

Onze maandelijkse themamiddag ging donderdag 18 mei over Financiële zelfredzaamheid. Wat kunt en moet u doen om uw geldzaken, ook als u ouder wordt, goed te regelen. Een adviseur van de bank vertelde wat het verschil is tussen een en/of rekening en iemand een volmacht geven. Wat veiliger is: iemand je pinpas mét pincode geven of ervoor zorgen dat kleine boodschappen contactloos met de pinpas kunnen worden betaald. En wat het nut is van het maken van een levenstestament. Het was erg informatief en de aanwezigen gingen tevreden naar huis. We hebben nog wat folders met informatie over.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.