Vrijwilliger gezocht voor Baby- en Peutersoos

Elke donderdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur is er in De Bovenkruier een Baby- en Peutersoos. Deze soos is een ontmoetingsochtend voor (groot)ouders met jonge kinderen (0 tot 4 jaar). De taken van de vrijwilliger zijn: klaarzetten van het speelgoed, ontvangen van de ouders en kinderen, de contactpersoon zijn met het buurtcentrum en na afloop het speelgoed weer opruimen. Er is altijd iemand van het buurtcentrum aanwezig. Lijkt het je leuk om dit te doen? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mariette Klaren in De Bovenkruier, 075-6154553 (op dinsdag en donderdag) of een e-mail sturen naar info@debovenkruier.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.