Informatiemiddag over Stamboomonderzoek

Zaandam – Bent u nieuwsgierig naar wie uw voorouders waren? Via stamboomonderzoek kunt u de geschiedenis van uw familie ontdekken! Hoe u dat aanpakt, waar u begint en welke hulpmiddelen er zijn leert u op deze informatiemiddag in Buurtcentrum De Bovenkruier, Drielse Wetering 49 in het Kalf in Zaandam.

Op donderdag 19 april, van 13.30 tot 15.30 uur, komt Cobie Westra aan beginnende stamboomonderzoekers vertellen hoe u informatie over uw voorouders kunt verzamelen. U kunt op zoek gaan in archieven, maar het kan tegenwoordig ook gemakkelijk vanuit huis. De toegang voor deze middag is gratis en u hoeft u niet van tevoren aan te melden.

Kijk op www.debovenkruier.nl voor meer informatie, ook over onze andere activiteiten, of bel met de Bovenkruier, telefoon 075-6154553.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.