Kalvers in gesprek!

Van 1 tot 8 oktober is het de Week tegen de Eenzaamheid. Wij willen in die periode onderzoeken hoe het zit in het Kalf. Hebben buren contact met elkaar? Weet iedereen wat er voor leuks te doen is in de wijk en is het bekend waar je naar toe moet als je hulp nodig hebt? Zijn er mensen die graag meer contact willen maar niet weten hoe dat voor elkaar te krijgen?

Op maandagmiddag 7 oktober gaan we daarvoor in gesprek met zoveel mogelijk mensen in de wijk. We hebben wethouder Songul Mutluer uitgenodigd om erbij aanwezig te zijn. We hebben mensen nodig die met ons die gesprekken aan willen gaan en voor hen is er op dinsdagmiddag 24 september om 14.00 uur een korte instructiebijeenkomst.

Wilt u meedoen of meer informatie? Lees alles op onze facebookpagina of neem contact op met Lonneke van Soest in De Bovenkruier.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *