Kalvers in gesprek!

Van 1 tot 8 oktober is het de Week tegen de Eenzaamheid. Wij willen in die periode onderzoeken hoe het zit in het Kalf. Hebben buren contact met elkaar? Weet iedereen wat er voor leuks te doen is in de wijk en is het bekend waar je naar toe moet als je hulp nodig hebt? Zijn er mensen die graag meer contact willen maar niet weten hoe dat voor elkaar te krijgen?

Op maandagmiddag 7 oktober gaan we daarvoor in gesprek met zoveel mogelijk mensen in de wijk. We spreken ze aan op straat, op het winkelplein of bellen bij ze aan. Om 13.00 uur starten we in het buurthuis met een korte instructie aan de vrijwilligers die de wijk in gaan. Om 15.00 uur is daar de feestelijke afsluiting met (gratis) koffie/thee en lekkere hapjes. We delen dan wat in de wijk is opgehaald. Iedereen is van harte welkom!

Wilt u meedoen of meer informatie? Lees alles op onze facebookpagina of neem contact op met Lonneke van Soest in De Bovenkruier.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.