Lonneke van Soest nieuw bestuurslid van De Bovenkruier

Vanaf februari 2019 is Lonneke van Soest, naast Marieke Rijk (voorzitter), Harry Jonker (secretaris) en Adri Mors (penningmeester) lid van het bestuur van Stichting De Bovenkruier. Zij stelt zich hierbij aan u voor:

Mijn naam is Lonneke van Soest, ik ben 53 jaar en woon in het Kalf. Vanaf februari ben ik bestuurslid bij Stichting de Bovenkruier.
Ik ben mogelijk niet voor iedereen een vreemd gezicht. Voor mij is het namelijk terug op het oude nest, ik kom sinds mijn 16e in de Bovenkruier.
Ik heb een aantal jaren als Straathoekwerker in het Kalf gewerkt. Ook ben ik leidinggevende van het beheer geweest voor Stichting Welsaen.
Toen de Bovenkruier afgestoten werd door Stichting Welsaen ben ik er vrijwilliger geworden. Ik heb me toen o.a. beziggehouden met de tienerdisco en vakantie activiteiten. Dit was nog bij het oude bestuur, vóórdat De Bovenkruier een tijdje helemaal dicht ging. Ik ben er daarna een paar jaar tussenuit geweest, ik was toen werkzaam bij Evean.
Ik vind het dan ook erg leuk dat ik gevraagd ben om me nu als bestuurslid in te zetten voor het buurthuis. Ik zal snel met iedereen kennismaken en ik sta altijd open voor suggesties.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.