Sint en Kerst in De Bovenkruier

Op woensdagmiddag 5 december is er een PEPERNOTENSPELLETJESMIDDAG in de Bovenkruier. Van 13.30 tot 15.30 uur kunt u sjoelen, tafeltennissen, tafelvoetballen of een gezelschapsspel als Rummikub of Scrabble spelen.

Donderdagmiddag 20 december is er een gezellige KERSTMIDDAG.  Er is muziek, u kunt meezingen met kerstliederen, we spelen een kleine bingo. We willen in een fijne kerstsfeer samen zijn. U bent welkom van 13.00 tot 15.30 uur.

Beide middagen zijn gratis toegankelijk en zijn een gezamenlijke activiteit van de Inloop (Leviaan) en het buurtcentrum.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.