22 september BURENDAG in De Bovenkruier

Burendag 2017 is in De Bovenkruier op vrijdag 22 september gevierd! We hebben de tuin van het buurtcentrum en De Inloop opgeknapt: plantenbakken gemaakt, onkruid gewied, nieuwe struiken geplant, een stoepje opgehoogd. Aan het verven van de ruimte die toegang biedt tot de tuin zijn we niet meer toegekomen, maar dat gaan we binnenkort nog een keer doen.

We hebben hulp gekregen van buren uit het buurtcentrum en buren uit de wijk! Het is de bedoeling dat de opgeknapte tuin een ontmoetingsplek wordt voor bezoekers van de Inloop, het buurtcentrum én buurtbewoners. Ook na Burendag zal er nog regelmatig onderhoud nodig zijn waarbij we de hulp van enthousiaste buurtbewoners kunnen gebruiken.

Wilt u meehelpen bij het onderhoud van de tuin, het vullen van de moestuin én het oogsten van de kruiden en groenten? Neem dan contact op met het buurtcentrum via 075-6154553 of info@debovenkruier.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.