Coronaprotocol

Coronaprotocol van buurthuis De Bovenkruier te Zaandam

De benedenverdieping van De Bovenkruier is opgedeeld in drie compartimenten:
1. Buurthuis (en huurders), ingang rode deur bij keuken en/of ingang achter rolluik.
2. SWT en Jepi Makandra, ingang hoofdingang.
3. Kinderdagverblijf Boefje, ingang speelplein.

De verbindingsdeur in de gang tussen invalidentoilet en boekenkast is gesloten. Wanneer bezoekers van het Wijkteam het buurtcentrum willen bezoeken, komen zij binnen via de ingang aan de buitenzijde.
Gebruikers van compartiment 2 en 3 zijn zelf verantwoordelijk voor de handhaving van de RIVM-maatregelen.
Onderstaande maatregel is van toepassing op compartiment 1.

Vanaf 25 september gelden er nieuwe coronamaatregelen.

Komt u naar de Bovenkruier om deel te nemen aan een activiteit, dan is er geen toegangscontrole. Wanneer u binnenkomt om gebruik te maken van de bar, om de boekenkast te bekijken of naar het toilet te gaan vragen we u om een QR-code (vaccinatiebewijs of testbewijs). Bent u een regelmatige bezoeker van het buurtcentrum, dan zullen we dat éénmalig doen. Op momenten dat wij de toegangsdeur niet goed in de gaten kunnen houden kan het zijn dat hij op slot is. U kunt dan aanbellen.

We zijn geopend van maandag van 9.00 tot 17.00 uur, dinsdag en woensdag van 9.00 tot 22.00 uur en donderdag van 9.00 tot 23.00 uur.

GezondheidscheckAlleen bezoekers die zelf geen klachten zeggen te hebben en waarbij ook huisgenoten vrij zijn van klachten worden toegelaten.
Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C)
Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf 38 C) en/of benauwdheidklachten.